— Tietoa meistä —

Ravintola Hanian tarina alkoi vuonna 2019 huhtikuussa, kun se avasi ovensa ensimmäisen kerran Uudessakaupungissa osoitteessa Alinenkatu 36.

Lyhyen ajan sisällä olemme tulleet tunnetuksi ystävällisestä ja asiakaslähtöisestä palvelustamme, siisteydestämme sekä herkullisista ja suurista annoksistamme. 

Koko henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi viihtymään ja nauttimaan koko perheen voimin Ravintola Haniaan Uuteenkaupunkiin ! :)

— Mitä me tarjoamme —

Listaltamme löydät useita erilaisia pizzavaihtoehtoja vai haluatko kenties valita itse täytteesi laajasta täytteidemme valikoimasta ja saada juuri sinunlaisesi pizzan.

Kebab- ja Kana- Döner annoksiin löytyy erilaisia lisäke vaihtoehtoja mm. ranskalaisia, lohkoperunoita ja paistettuja kasviksia, joten saat juuri sinulle mieluisan annos kokonaisuuden.

Tai miltä kuulostaisi Hot Wings -annos Siipiweikkojen kastikkeella, annoksen koon ja siipien tulisuus asteen valitset sinä. Puhumattakaan hampurilaisaterioista, erilaisista salaateista tai grilliannoksista, joita meillä löytyy runsaasti listalta. Juomina meillä on erilaisia limsoja, kivennäisvettä, vettä ja trip-mehuja. Ravintolassa on mahdollista ostaa myös mietoja alkoholijuomia ruokajuomaksi ja nautittavaksi paikanpäällä.


Kaikki annoksemme tarjoilemme sinulle hymyjen kera :)

Tmi Dahenis
Alinenkatu 36
23500 Uusikaupunki
y-tunnus: 2947504-2 
Luo kotisivut ilmaiseksi!